Halfjaarcijfers StrateX.NL

Vrijdag 01 juni 2018 door Aron Stam

Alweer een half jaar geleden zijn Daan, Sulaiman en ik gestart met StrateX.NL. En wat is er in die 6 maanden veel gebeurd! Meerdere gesprekken met ondernemers, (potentiële) klanten, kennissen, oud-collega’s, familieleden, vrienden, etc hebben ons geholpen om de propositie van StrateX.NL steeds scherper te krijgen. We hebben ons netwerk weer enorm uitgebreid en daarnaast waren de bijeenkomsten met elkaar leerzaam en vooral ook heel gezellig. Het is simpelweg onwijs leuk om tot laat in de avond en in het weekend met elkaar te praten over ambities, onze passies en de kansen in de markt. 

In december zijn we gestart met Stater, Albelli, Holland Casino en Budget Energie als opdrachtgevers. De laatste maanden zijn we ook aan de slag gegaan bij de Nederlandse Energiemaatschappij (NLE), Takeaway.com, Vittel, ESNW en IPG in België, stuk voor stuk gave opdrachtgevers! 

Om deze opdrachtgevers te helpen met Workforce Management (WFM) optimalisatieslagen en operationeel management is ons StrateX.NL team gegroeid naar 10 professionals. Allemaal collega’s met dezelfde passie voor het vak en stevige ambitie om ‘hands-on’ zaken goed op de rit te krijgen. De komende periode gaan we veel investeren in opleidingen om uiteindelijk nog meer opdrachtgevers te kunnen gaan helpen. 

Naast deze ontwikkeling met StrateX.NL ben ik momenteel actief als integratie manager bij NLE. Een hele leuke jonge club in Rotterdam waar ik me als een vis in het water voel. De eerste 6 maanden waren voor mij persoonlijk maar zeker dus ook voor ons drieën een absoluut succes!

Check onze site www.stratex.nl of bel (06-27307741) ons als je meer wilt weten over onze ambities en visie op WFM en Operationeel Interim Management. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.