StrateX bestaat 1 jaar en lanceert eigen WFM software

Maandag 03 december 2018 door Aron Stam

Afgelopen zaterdag was het exact een jaar geleden dat we de openingsborrel van StrateX hadden. Gestart met zijn drieën zijn we inmiddels doorgegroeid naar een team van 20 man/vrouw met ontzettende mooie opdrachtgevers. Ons 1 jarig bestaan hebben we gevierd met vrienden, familie, zakelijke relaties en klanten. Tijdens deze avond hebben we bovendien onze 3e propositie gelanceerd: onze eigen WFM software: StrateX.Cloud. Deze webbased applicatie helpt klanten om hun uitdagingen op het gebied van verwacht werkaanbod en het inplannen van personeel aan te gaan. Het richt zich voornamelijk op #forecasting & #capaciteitsplanning. 

Deze dienst zetten we neer naast onze WFM Consultancy en Operationeel Interim-Management tak. Wij geloven erin dat deze 3 pijlers elkaar gaan versterken waardoor we voor onze klanten nog meer mogelijkheden kunnen bieden om hun operationele problemen op te lossen. Daarnaast benutten we het intellectueel potentieel van ons team maximaal waardoor onze opdrachten nog leuker en uitdagender worden! Komende periode gaan we ‘het land in’ om met veel enthousiasme demo’s van #StrateX.Cloud te geven. De eerste 7 staan zelfs al gepland! Bel mij als je interesse hebt om hier ook meer over te weten of hoe we je kunnen helpen met het optimaliseren/inrichten van het #WFM-proces.

Meer informatie over #StrateX op www.stratex.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.