StrateX in beweging

Dinsdag 19 februari 2019 door Aron Stam

Het nieuwe jaar is alweer bijna twee maanden oud en wat is er sinds onze laatste update weer veel gebeurd. We hebben ondertussen een eigen kantoor in Haarlem. Met het oog op de doorontwikkeling van onze forecasting/capaciteitsplanning software StateX.Cloud merkten we dat vanuit een vaste plek werken toch wel erg prettig is. Het is de bedoeling dat we hier met een aantal collega’s steeds vaker gaan zitten,  zeker ook met de interne collega’s die we momenteel aan het werven zijn.

En over collega’s gesproken, we zijn ondertussen al met een club van bijna 30 dus het is erg hard gegaan. Naast een aantal medior en senior WFM consultants die we hebben aangenomen leiden we momenteel ook een aantal jonge Econometrie studenten op die bij ons alvast mogen ruiken aan het bedrijfsleven.

Daarnaast hebben we weer een flink aantal nieuwe klanten waar we voor aan het werk zijn.  Zo zijn we afgelopen maandag met onze WFM consultants Thijs de Jong en Sulaiman Tariq gestart met het implementatieproces van StrateX.Cloud bij SOS International in Amsterdam en zijn we momenteel ook bezig om onze samenwerking met VANAD Group te intensiveren.

Ook met interne activiteiten zitten we niet stil! Naast onze openingsborrel in Haarlem op 1 februari, waar het bijna voltallige team aanwezig was, organiseren we op 27 februari een inhoudelijke WFM brainstorm sessie met de collega’s. Sportief gezien organiseren we ook leuke dingen bij StrateX; op 23 februari hebben we tijdens ons teamuitje een heuse mountainbike clinic gepland staan en op zondag 7 april lopen we met 2 teams de Rotterdam marathon estafette. Genoeg te beleven dus!

Nieuwe en oude collega’s komen samen in het nieuwe kantoor in Haarlem

Wil je meer weten over onze interim management, WFM Consultant of onze software oplossingen? Of wil je bij ons aansluiten? Schroom niet om even contact op te nemen via aron@stratex.nl of even te bellen (06-27307741). Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.