Voorjaarskriebels bij StrateX

Donderdag 2 mei 2019 door Aron Stam

En dan is het opeens mei! We hebben al een paar prachtige lentedagen achter de rug en ook bij StrateX voelt het als lente. Er is de afgelopen periode weer veel gebeurd, eens kijken waar ik zal beginnen.

Dat we een aantal mooie nieuwe klanten erbij hebben bijvoorbeeld? We zijn aan de slag bij Landal Greenparks en Webhelp, daarnaast zijn we met onze WFM-software StrateX.Cloud met een proof of concept gestart bij Volksbank en VANAD Group en hebben we bij een flink aantal andere mooie bedrijven demo’s gegeven. Leuke en spannende trajecten dus!

Ook op sportief vlak hebben we met ons StrateX team weer ons beste beentje voorgezet. We hebben in estafette vorm met twee teams van vier de marathon van Rotterdam gelopen. Het was een heerlijke (warme) dag waarbij een aantal collega’s flink boven zichzelf is uitgestegen. Ook aan spierpijn was er geen gebrek ;-).

Daarnaast beginnen er aanstaande maandag 6 mei weer een 8-tal collega’s aan ons WFM-traineeship. In samenwerking met onze partner VANAD Group stomen we jonge, slimme heren en dames klaar voor het mooie vak van Workforce Management.

En als laatste alvast een vooraankondiging voor ons eerste StrateX.Cloud Webinar op woensdag 22 mei (11 uur). Meer info volgt snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.