Webinar van StrateX.Cloud (WFM Software)

Vrijdag 24 mei 2019 door Aron Stam

Deze week hebben we ons eerste webinar van StrateX.Cloud gehad. Het was echt superleuk om te doen en de animo was boven verwachting! Mocht je nog onbekend zijn met StrateX.Cloud, deze WFM-software biedt een oplossing voor forecasting en capaciteitsmanagement bij organisaties. Tijdens dit webinar hebben we stilgestaan bij het hoe, wat en waarom van ons product, de plek in de zogenoemde WFM-keten en daarnaast heeft onze WFM Consultant Thijs de Jong een uitgebreide demo gegeven om alle functionaliteiten toe te lichten. Het gehele webinar is hier te bekijken:

Het webinar nog even nakijken is heel handig want je kunt echt stap voor stap zelf de software uitproberen. Maar hiervoor eerst een gratis proefaccount aan via www.stratexcloud.nl  StrateX.Cloud is best in class op het gebied van het voorspellen van werkaanbod. Daarnaast beschikt de software over een zeer solide methodiek om capaciteitsberekeningen te maken voor bijvoorbeeld het opstellen van een jaarbegroting.  Last but not least nog even een nieuwtje, we mogen sinds deze week T-Mobile verwelkomen als nieuwe StrateX.Cloud klant. Aanstaande dinsdag starten we met de implementatie.

Wil je meer weten over onze interim management, WFM Consultant of onze software oplossingen? Of wil je bij ons aansluiten? Schroom niet om even contact op te nemen via aron@stratex.nl of even te bellen (06-27307741). Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.