CONSULTANCY

Home / consultancy

Workforce management

Workforce Management (WFM) is een bewezen cruciale en ondersteunde dienst aan een uitvoerende afdeling waardoor resources efficiënt en effectief kunnen worden ingezet. Een klantenservice, een adviescentrum of andere service verlenende afdelingen kunnen alleen optimaal functioneren als er ondersteuning is van WFM-professionals.

Met zelf opgeleide WFM-professionals bieden wij oplossingen omtrent forecasting, plannen en trafficmanagement. Stratex heeft bewezen, dat met een optimaal afgestemde resource planning medewerkerstevredenheid wordt verbeterd, kosten worden bespaard en dat klanten een betrouwbare en effectieve dienstverlening ervaren. Stratex legt de nadruk op de verbindingen met operationele afdelingen, waardoor de verbetering in de gehele organisatie voelbaar wordt. Naast procesoptimalisatie geeft Stratex ook WFM-trainingen aan diverse klanten.

Om een op maat gemaakt verbeterplan te creëren en optimaal uit te voeren analyseert Stratex eerst de bestaande rol van het WFM-orgaan in de organisatie. Hierbij wordt de focus nadrukkelijk gelegd op de operationele afdeling. De uitkomsten en specifieke wensen bepalen welke professionals wij inzetten om de beoogde KPI’s te realiseren.

Stratex geoptimaliseerde Workforce Managementproces

Operationeel (interim) Management

Op het gebied van Operationeel (interim) Management ondersteunen wij organisaties bij het realiseren van prestatieverbeteringen, organisatieveranderingen en Interim-Management voor specifieke functies. Onze focus ligt hierbij op de ‘middenlaag’ van organisaties waar regelmatig een spanningsveld bestaat tussen de strategie en operatie.

‘’Plannen zijn er genoeg maar professionals die deze plannen daadwerkelijk kunnen omzetten naar operationele veranderingen zijn schaars,’’ aldus één van onze opdrachtgevers.

Wij hebben een breed netwerk van ervaren Operationele Managers, die met passie te werk gaan. Onze operationele managers staan bekend om hun executiekracht, hoge productiviteit en mensgerichte aanpak. Door middel van deze strategie hebben we samen met onze klanten resultaten behaald op de volgende gebieden:

 • Interim-Management
 • Programma Management
 • Project Management
 • Integratie/transitie trajecten
 • Trainingen/Workshops (strategie en executie)

Stappenplan Stratex

Analyse
Optimalisatie plan
Stratex Professionals
Reflectie
Stratex analyseert de bestaande rol van het WFM-orgaan in de organisatie.
Aan de hand van de analyse, creëert Stratex een optimalisatie plan met op maat gemaakte KPI's en doelstellingen.
StrateX zet WMF professionals in om de beoogde KPI's en doelstellingen te realiseren.
Stratex zal de behaalde resultaten analyseren en zonodig bijsturen aan de hand van opgestelde KPI's en doelen van de organisatie.

WAAS (Workforce Management as a service)

Stratex biedt organisaties Workforce Management as a Service (WAAS) aan, bij deze service kunnen klanten hun behoefte specifiek afstellen. Het voordeel van WAAS is dat de service ook op afstand kan worden geleverd, evenals op locatie van uw organisatie.

WAAS as a service biedt veel flexibiliteit, Stratex kan het gehele Workforce Management-proces overnemen en het effectief optimaliseren doormiddel van onze ervaren professionals die diepgaande kennis hebben op dit gebied. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Waarom een Stratex-consultant?

 • Gedreven WFM-professionals
 • StrateX-consultants verhogen de tevredenheid van uw klanten en medewerkers
 • Pragmatisch en enthousiast
 • Team spelers
 • Open, eerlijk en respectvol
 • Creatief en ruimdenkend

Contact

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Menu