STRATEX.CLOUD

Home / strateX.cloud

Stratex heeft een webgebaseerde software ontwikkeld, Stratex.Cloud genaamd, die in staat is om nauwkeurige voorspellingen te genereren uit grote datasets en geplande evenementen. Stratex.Cloud is webgebaseerde software die is ontworpen om het Workforce Management-proces te optimaliseren. Stratex maakt gebruik van bewezen en innovatieve algoritmen en een gebruikersvriendelijke interface. Stratex.Cloud helpt klanten hun WFM-proces te verbeteren op basis van het verwachte werk en beschikbaar personeel.

Historische gegevens kunnen eenvoudig worden geïmporteerd in .CSV- en .XLSX-bestandsindeling en ‘ontbrekende waarden’ kunnen automatisch worden aangevuld met de geïmporteerde gegevens. De software stelt nieuwe waarden voor op basis van een geavanceerde interpolatiemethode, die indien gewenst kan worden gewijzigd. Stratex.Cloud heeft ook de optie om ‘uitbijters’ automatisch te corrigeren. Al met al in combinatie met onze WFM-professionals hebben we een compleet WFM-pakket.

Voordelen van Stratex.Cloud

Volledig Cloud-gebaseerd – stel uw hele werkomgeving in binnen vijf minuten.

Overal en altijd toegang – voel u onbeperkt door onze web-gebaseerde oplossing.

Computergebruik met hoge prestaties – bespaar uren tijd en maak voorspellingen tot intervallen van 15 minuten met een enkele vingerbeweging.

Grafische inzichten – krijg kennis over uw verkeer en capaciteit en los problemen proactief op.

Altijd tot uw dienst – ontvang de hele dag door technische en functionele ondersteuning en training op locatie door onze business consultants.

Geavanceerde voorspellingstechnieken – gebruik onze gespecialiseerde R-library-algoritmen die prognoses van hoge nauwkeurigheid en detectie van uitschieters bieden met een onbeperkt aantal drivers.

Mogelijkheden van Stratex.Cloud

Voorspelling:

In tegenstelling tot andere WFM-softwareprogramma’s gebruikt StrateXCloud wiskundige algoritmen om een ​​nauwkeurige, nauwkeurige en soepele voorspelling te maken. StrateXCloud heeft een gebruikersvriendelijke interface.

Capaciteitsplanning

StrateXCloud helpt bij het aangaan van uitdagingen op het gebied van verwacht werk en het matchen van dat met het benodigde personeel, waardoor bedrijven middelen efficiënt kunnen beheren.

Poolbeheer:

StrateXCloud levert inzichten in uw pool van werknemers om ervoor te zorgen dat de juiste personen worden toegewezen aan de juiste vaardighedenmatrix. Het meest waardevol zijn de barometers, die duidelijk de kwaliteit van het zwembad aangeven.

Planning:

StrateXCloud biedt een duidelijk en visueel aantrekkelijk schema op basis van de beste algoritmen die in staat zijn multiskill-werknemers en omnichannelomgevingen te berekenen. Bruikbaarheid van medewerkers is cruciaal voor deze functie.

Service:

Wij garanderen onze uptime volgens industrienormen. Dit wordt verzekerd in een service level agreement. Tijdens de week is er on-demand technische ondersteuning beschikbaar om u te helpen met eenvoudige behoeften. Documentatie over gebruik is het hele jaar door 24/7 beschikbaar.

Contact

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Menu