StrateX WFM Professionals

Ready to support
your WFM process

Forecasting Planning Analysing

Expertise om u voorop te houden

StrateX WFM Professionals werken dagelijks voor onze klanten in talrijke organisaties. Helpen bij het managen van hun WFM-processen, op elk gewenst niveau. De juiste ondersteuning bieden door hun WFM-expertise in te zetten.

  • De ervaring die u nodig heeft
  • Snel inzetbaar
  • Service- en resultaatgericht
  • We gebruiken kennis en ervaring om jonge nieuwe talenten op te leiden

We hebben ervaring in verschillende branches en afdelingen. Precies waar WFM-processen moeten worden beheerd.  

WFM Support die bij u past

Vraag informatie & brochure aan

Alle WFM-specialismen die u nodig heeft 

Wat voor specialisme zoek je? We kunnen u allerlei WFM-specialismen bieden om u te helpen. Het begint natuurlijk allemaal met uw specifieke wensen. Onze WFM Professionals bieden u elke vorm van ondersteuning om de kwaliteit van uw proces te verbeteren. Werk slimmer, efficiënter, verlaag de kosten en verbeter de medewerker- en klanttevredenheid.
Wij helpen u graag bij het vinden van de (combinaties van) expertise die u nodig heeft.

Forecaster

Deze professionals zullen uw prestaties optimaliseren door uw gegevens (verleden en heden) te gebruiken om nauwkeurige voorspellingen te kunnen doen van de capaciteit en middelen die u op bepaalde momenten in een langere periode nodig zult hebben.

Planner

Van overzicht tot gedetailleerde planningen op dagelijkse basis. Beschikt u over de juiste mensen, vaardigheden en middelen die op het juiste moment nodig zijn? Onze planningsexperts vertalen uw forecast naar een concrete planning om tot efficiënte resultaten te komen.

Traffic Manager

Een dag is vaak grillig. Onze Traffic Managers sturen op de dag zelf aan en managen onverwachte gebeurtenissen optimaal. Zodat u toch de meest optimale mix van mensen, capaciteit en middelen heeft.

Analyst

Onze analisten geven duidelijke overzichten en inzichten van uw prestaties ten behoeve van continue verbetering
continuous improvement.

6 redenen waarom organisaties graag samenwerken met onze professionals

Kennis en ervaring 

Onze professionals zijn ervaren in hun vakgebied en hebben diverse opdrachten uitgevoerd bij opdrachtgevers. Onze nieuwe talenten worden getraind en gecoacht door de ervaren professionals binnen StrateX.

Snel inzetbaar

Uitgebreide training is niet nodig, onze professionals kennen een vergelijkbare omgeving en werkwijze als uw organisatie: ze zijn dus snel aan de slag. Ze begrijpen de dynamiek en de uitdagingen waarmee u te maken hebt.

Resultaatgericht & toekomstbestendig

Wij hebben een passie voor ons vak en zijn gedreven om met de beste oplossingen te komen, u zult snel resultaat ervaren. Onze mensen zijn gefocust op uw wensen: vraag ons naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van klantcontact en WFM. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Experts die WFM-software slim gebruiken

Onze professionals hebben de kennis en kunde om het beste uit WFM-software te halen. Op basis van onze expertise hebben we zelfs onze eigen StrateX WFM Suite gebouwd.

Extra services

WFM Scan

Zien dat je proces niet lekker loopt is één. De oorzaken naar boven halen en gericht het proces verbeteren zijn de volgende stappen.  Om snel inzicht te krijgen in deze oorzaken en verbeter mogelijkheden vragen veel bedrijven ons om een WFM Scan. In deze WFM scan lichten we je hele WFM proces door. In korte tijd doen we onderzoek, nemen interviews af, monitoren je proces en gebruiken onze expertise om je waardevolle nieuwe inzichten te geven. We komen met concrete oplossingen en adviezen die je helpen je proces te verbeteren.

Een volledige scan duurt maximaal twee weken, afhankelijk van de wensen en complexiteit van de omgeving. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Workforce Management as a service

StrateX biedt ook Workforce Management as a Service (WAAS). Dit betekent dat wij u kunnen ontzorgen door een onderdeel of zelfs uw complete Workforce Management proces te managen. WAAS biedt veel flexibiliteit om op uw behoeften af ​​te stemmen. StrateX kan uw proces effectief laten verlopen met onze ervaren professionals met diepgaande kennis op dit gebied.

Testimonials

Neem bij vragen contact met ons op of plan een gratis consult in

Wilt u meer weten over de ondersteuning die onze WFM Professionals u kunnen bieden?
Wij denken graag mee en komen met suggesties die passen bij uw organisatie.

Bel ons op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur op 085 200 71 93 of stuur een e-mail naar info@stratex.nl

info@stratex.nl
085 200 71 93 (9:00 – 17:00)

Rivium Boulevard 220, 9th Floor
2909 LK Capelle aan den IJssel

nl_NLNederlands