Het team van Stratex

ARON STAM - OPERATIONEEL MANAGER

Een absolute verbinder. Heeft het talent om de vertaalslag te maken van de strategie van een organisatie naar concrete operationele plannen. Aron is een snelle denker, brengt problemen aan de oppervlakte en benoemt deze. Hij gelooft in de kracht van samenwerken en weet daarbij de intrinsieke motivatie van collega’s te activeren.

Aron heeft succesvol organisaties neergezet en begeleidde verandertrajecten bij grote en middelgrote organisaties. Strategy Execution (Stratex) was het thesis onderwerp bij zijn master bedrijfskunde. Deze theoretische grondslag combineert hij met zijn ervaringen uit de praktijk waardoor hij maximaal effectief is.

ASIF KHAN - WFM PROFESSIONAL

Daan Valkering

DAAN VALKERING - OPERATIONEEL MANAGER

Daan kan altijd de verbinding maken met iedereen in de organisatie. Hij is de definitie van no-nonsense en stelt zichzelf altijd de vraag hoe het beter en makkelijker kan. In een complexe en dynamische omgeving komt hij het beste tot zijn recht. Hij is een gedreven professional met hart voor de zaak en bovendien een flinke dosis humor.

Zijn unieke kwaliteiten liggen in zijn betrouwbaarheid, klantgerichtheid en energie. Hij is in staat om het onmogelijke mogelijk te maken door middel van overzicht, daadkracht en slimme ideeën.

DINO LEEPEL - OPERATIONEEL MANAGER

Dino is een bijzonder evenwichtige en zelfverzekerde leider met een voorkeur voor coachende stijl van leiding geven. Hij heeft respect voor zijn gesprekspartner en hecht meer waarde aan het stellen van vragen dan geven van zijn eigen mening. Eigenschappen die bijzonder effectief zijn in complexe en dynamische situaties waarin hoofd- en bijzaken van elkaar moeten worden gescheiden. Dino heeft de beste resultaten geboekt bij klanten waarin hij uitdagende procesverbeteringen moest realiseren onder hoge werkdruk. Door zijn kundige uitstraling en senioriteit is hij een uitstekende gesprekspartner op elk niveau in de organisatie en krijgt hij veel voor elkaar. Een procesverbeteraar pur sang!

ELLES VELDT - MANAGEMENTONDERSTEUNER

Elles is een absolute alleskunner en in 2016 uitgeroepen tot meest klantvriendelijke medewerkster van Nederland op Radio 3. Alles, maar dan ook werkelijk alles doet Elles met een glimlach en daardoor is het een genot voor een klant of collega om met haar te werken. Bij StrateX voert Elles alle secretariële werkzaamheden uit en springt met hetzelfde gemak bij als collega’s vastlopen en wat hulp kunnen gebruiken. Elles helpt heel graag andere in haar omgeving, is 100% betrouwbaar en enorm ondernemend ingesteld. Deze eigenschappen maken Elles veel meer dan een ‘’managementassistent‘’ maar is misschien wel een hoeksteen van StrateX.

JOANNA WIJNSOUW - OPERATIONEEL MANAGER

Tijdigheid, juistheid en volledigheid zijn de kernwaardes van Joanna. Intellectueel heeft Joanna meestal een voorsprong en haar verschillende studies maken haar brede interesse duidelijk. Hierbij heeft ze zowel in het sociale- (bachelor social work) als theoretische spectrum geïnvesteerd. De combinatie van brede theoretische kennis, aangevuld met sociale vaardigheden maken Joanna dan ook uniek. Joanna is het best in organisaties op managementniveau waarbij ze doelstellingen mag realiseren door processen beheersbaar te maken en prestatie van medewerkers te verbeteren. Een plekje tussen het Senior Management en de werkvloer kan ze als geen ander bemensen door uitstekend stakeholder management en gunfactor op ‘’ de werkvloer’’. Een echte interimmanager!

MAZHAR HUSSAIN - WFM PROFESSIONAL

MICHAEL VAN DER GRAAF - WFM PROFESSIONAL

Michael is een echte ‘’creatieve analyticus‘’. In een wereld die wordt gedomineerd door data-analyses, rapportages en modellen vindt Michael de creatieve invalshoek en dat maakt hem bij zijn collega’s erg geliefd. Hij is een echte WFM’er en is het liefst met meerdere dingen tegelijk bezig maar straalt in die hectiek altijd de rust uit. Hij relativeert de uitdagingen die er liggen en weet dan ook altijd de oplossing te bedenken. Michael is allround opgeleid en beheerst alle aspecten van de WFM keten. Zijn grootste passies in zijn vrije tijd zijn fotografie en het helpen van andere wat hem maatschappelijk ook erg betrokken maakt. Een echte allround WFM’er die zich bij elke opdrachtgever gemakkelijk aanpast!

MOHSIN BAJWA - WFM PROFESSIONAL

Mohsin is een WFM-professional die als geen ander in staat is om processen in een organisatie te doorgronden en te verbeteren. Hij is sterk analytisch georiënteerd en kan op die manier, vanuit een theoretisch kader snel de ‘’ vinger op de zere plek ‘’ leggen. Doordat hij daarnaast jaren ervaring heeft opgedaan als operationeel manager overziet hij ook de consequenties van besluiten op operationele afdelingen. Deze achtergrond vult hij aan met een extreem hoog ambitieniveau en grote gunfactor bij teams en stakeholders waarmee hij samenwerkt.

Opdrachtgevers omschrijven hem dan ook als iemand die helder communiceert, intelligent is en de harde kant van WFM uitstekend kan combineren met de menselijke norm. Een intelligente verbinder!

NITHIN RAMDIN - WFM PROFESSIONAL

RAJAA EL BERRI - WFM PROFESSIONAL

REMY LOUWERSE - WFM PROFESSIONAL

Remy is als graniet. Betrouwbaar, gestructureerd en solide. Zijn prettige manier van communiceren, stevigheid in argumentatie en rust die hij uitstraalt maken dat hij voornamelijk op het einde van de WFM-keten (dagsturing, roostering) de juiste man op de juiste plek is. Remy heeft zeer veel ervaring in contactcenter omgevingen en weet op een natuurlijke manier de balans te vinden tussen klant-, medewerker- en organisatiebelang. Een open manier van communiceren en zijn gevoel voor humor leiden ertoe dat hij veel voor elkaar krijgt.

RISHI RAMBHAROS - OPERATIONEEL MANAGER

Rishi is een doortastende, energieke en ervaren leider die 20 jaar ervaring heeft opgedaan in Customer Contact Centers en sales teams. Doordat hij de hele ‘operationele ladder’ heeft doorlopen van agent tot director is hij als geen ander in staat om te begrijpen wat de gevolgen zijn van bepaalde besluiten voor de hele organisatie. Het is een absolute kwaliteit van hem om hierdoor ‘’ te voelen wat er speelt ‘’ en weet hierdoor een hoge gun factor te realiseren. Zijn stijl van leidinggeven is dan ook zakelijk en mensgericht waarbij hij een goed gevoel voor rechtvaardigheid kent.

In een dynamische, dienstverlenende of verkoop georiënteerde omgeving zal hij de ‘’ management agenda ‘’ tot diep in het operationele proces betekenis geven. ‘’Confronteert zonder de verbinding af te wijzen’’ is zoals opdrachtgevers hem omschrijven. Een echte operationeel interimmanager dus!

RIZWAN BUTT - WFM PROFESSIONAL

Rizwan is een WFM-professional die zijn thuisbasis ziet in het analyseren van data. Hij is als geen ander in staat om tot in de kleinste details bestaande processen te doorgronden. Hierbij legt hij de lat bijzonder hoog voor zichzelf en zoekt altijd door naar de oorzaak van bepaalde problemen. Alleen op basis van die verbanden trekt hij conclusies en doet hij aanbevelingen om WFM-processen te verbeteren. Met deze aanpak is de basis altijd goed en de verbetering voor lange periode gegarandeerd. Rizwan heeft een aanstekelijk enthousiasme en zijn zelfverzekerde aanpak geeft vertrouwen binnen zijn teams. Hij pakt elke klus aan zonder vooroordelen en angst en werkt volgens zijn principe: ‘’getting the job done‘’. Een echte aanjager in elke WFM-team en leider voor zijn omgeving!

SABRINE TAHTAH - WFM PROFESSIONAL

SULAIMAN TARIQ - WFM PROFESSIONAL

Wat betreft operationele Work Force Management (WFM)-vraagstukken is Sulaiman een professional pur sang. Hij heeft hier ruim 18 jaar ervaring mee en is als geen ander in staat om deze vraagstukken te vertalen naar oplossingen. Hij heeft een pragmatische aanpak, communiceert duidelijk en heeft een grote gunfactor bij zijn teamgenoten.

Als geen ander is hij in staat om mensen op een inspirerende manier mee te nemen. Zijn sterke inhoudelijke basis en ruime ervaring bij verschillende opdrachtgevers hebben geresulteerd in meerdere succesvolle WFM-implementaties en verandertrajecten.

THIJS DE JONG - WFM PROFESSIONAL

Thijs komt uit een echte ondernemersfamilie. Hij houdt van bouwen, nieuwe dingen bedenken en is bovenal erg creatief. Hij is bijzonder nieuwsgierig, een autodidact puur sang en onthoudt werkelijk alles. Wat Thijs uniek maakt is dat hij deze bijzondere eigenschappen aanvult met een evenwichtig sociaal karakter. Hij heeft een zesde zintuig voor onderlinge verhoudingen en is daarom altijd erg geliefd bij zijn collega’s. Analytisch is Thijs zeer sterk en hij zal niet stoppen totdat hij de oplossing voor zijn vraagstuk heeft gevonden. Thijs komt het beste tot zijn recht aan het begin van de WFM-keten (forecasting, analyse) en studeert momenteel Informatica (Business Intelligence & Big Data). Ook op dat terrein levert hij nu al waarde bij zijn opdrachtgevers.

THOMAS WIERINGA - WFM PROFESSIONAL

WIETZE JANSSEN - WFM PROFESSIONAL

YASIR USMAN - WFM PROFESSIONAL

Na zijn studie Statistics aan de Universiteit in Pakistan is Yasir verhuisd naar Nederland. Yasir is een doorzetter pur sang en vastberaden te slagen als WFM professional. Ook naar zijn opdrachtgevers toe schenkt hij dezelfde doortastendheid en stopt pas als die tevreden is.

Hij is buitengewoon analytisch en spreekt inmiddels ook meerdere talen. Cricket is zijn grote passie en in zijn team heeft hij de rol om alle speeldata te analyseren. Op basis van deze analyses doet hij de verbeter voorstellen en stelt hij teamgenoten in staat beter te worden. Een echte liefhebber van analyses en procesverbeteringen, zowel zakelijk als privé!