Wij zijn StrateX.NL

OVER ONS

StrateX.NL is gestart door drie jonge ondernemers met een gezamenlijke passie: organisaties in beweging krijgen door te doen! Samen geloven wij dat actie het verschil maakt en gaan daarbij uit van ons eigen talent. Daarnaast is ons uitgebreide netwerk van grote toegevoegde waarde. We zijn nuchter en doen ons werk vanuit een flinke dosis daadkracht. Ons uitgangspunt is: wat kan er wél?

WAAROM STRATEX.NL

De meeste bedrijven kunnen prima bedenken wat ze willen en wat hun koers moet zijn, ideeën genoeg. De grootste uitdaging is alleen om deze strategische plannen door te vertalen naar de operatie. Onze focus is om uw plannen en behoeftes te helpen uitvoeren op operationeel niveau. Het plan en de visie is aan onze opdrachtgever, de executie is onze toegevoegde waarde.

Samen analyseren we wat uw doelstellingen zijn en waar de operationele uitdaging ligt. Daarna gaan wij aan de slag om deze doelen te realiseren. Of het nu gaat om het planningsproces, uw efficiency-doelstellingen of het continue verbeteren van uw operationele organisatie, ons uiteindelijke doel is altijd een structurele prestatieverbetering.

Eenvoudig gezegd zorgen wij ervoor dat dingen geregeld worden. Daar voegen wij waarde toe!