Het Nederlandse bedrijf StrateX, specialist in software, consultancy en (interim) professionals op het gebied van workforce management & forecasting, maakt state-of-the-art workforce management toegankelijk voor elke organisatie. 

Om het werk goed uit te voeren, zijn twee zaken cruciaal. Je moet de vraag zien aankomen. En het antwoord daarop organiseren. Een goed afgestemde planning, gebaseerd op een betrouwbare forecast, rekening houdend met belangen en behoeften, zorgt voor een plezierige samenwerking én een effectieve inzet met als resultaat; een blije klant en een blije medewerker. Dat is Workforce Management! 

Niet vanzelfsprekend 

“Maar een effectieve workforce management organisatie is niet vanzelfsprekend!’ aldus Paul Likumahua, Head of Client & Business Services bij StrateX. “Door schaarste van professionals, onvoldoende toegang tot de juiste data en geen of verouderde technologie komt het WFM-proces vaak niet goed van de grond. Met als gevolg geen aantoonbare bijdrage aan de bottom-line van de organisatie”. “Zeker wanneer een (klantcontact) organisatie een bepaalde grootte bereikt, is robuust workforce managementmeer noodzaak dan luxe. Je hebt specialisten nodig om de lijnen uit te zetten, professionals om de planning te voeren en software die dynamiek beheersbaar maakt. Dat richt je niet zomaar in.” aldus Likumahua. 

Elk specialisme, alle tools. Vanaf dag één operationeel. 

“Met de WFM-as-a-Service oplossing van StrateX heb je je workforce management in één keer op orde!” vertelt Peter-Paul Verhoef, Head of Business Development bij StrateX. “Onze oplossing omvat de WFM-specialisten, het totale WFM-proces en de StrateX-software de perfecte combinatie om elk bedrijf van een goed en passend WFM-proces te voorzien”.  “Deze opzet geeft enorme flexibiliteit en schaalbaarheid, want je gebruikt en betaalt naar wat er nodig is. Zeker voor organisaties die te maken hebben met seizoensinvloeden is dit erg interessant” aldus Verhoef. “Ook de kosten zijn via dit model pay-per-use. Geen hoge investeringen meer vooraf, maar direct aan de slag!” 

Webinar WFM-as-a-Service 

Dinsdag 14 juni organiseert StrateX een webinar over WFM-as-a-Service. Tijdens dit 30 minuten durende live webinar bespreken Paul Likumahua en Chav Houkes de businesscase voor het uitbesteden van de WFM activiteit. Hoe je als organisatie weet dat je hier klaar voor bent en wat er komt kijken als je WFM buiten de deur legt en hoe je toch ‘in-control’ kan blijven. Ze staan ook stil bij de do’s en don’ts en tips die je kunnen helpen om de beslissing van wel of niet uitbesteden te kunnen maken. Voor meer informatie klik hier https://www.stratex.nl/events/webinar-wfm-as-a-service  

Over StrateX 

StrateX is een snelgroeiend Nederlands bedrijf dat software, consultancy en (interim)professionals aanbiedt op het gebied van workforce management & A.I. gedreven forecasting. De diensten en oplossingen van StrateX helpenorganisaties te anticiperen op het komende uur, het lopende jaar en alles daartussenin. Met een gespecialiseerd portfolio ondersteunt StrateX een groeiend aantal bedrijven, zoals T-mobile, Nationale Nederlanden, Holland Casino, Robeco, SOS International en de Belastingdienst. Voor meer informatie kijk op www.stratex.nl 

nieuw op onze blog