Vooroplopend in workforce management

Compleet. Laten we daar beginnen. Stratex WFM Suite integreert alle processen – van werkdag tot jaarbasis. Uniek is hoe het systeem data verzameld en vertaalt naar forecasts. Het resultaat? Een bezetting die verdomd dicht bij optimaal komt.
De effectiviteit van deze software is niet alleen positief voor de organisatie. Stratex WFM Suite geeft individuele medewerkers houvast en controle. Mensen voelen dat ze waardevol zijn. Talenten vinden gericht ontwikkeling. Deze investering komt iedereen en elke afdeling ten goede.

Aanbod
Tijd

Forecasting

Het kloppende hart van de WFM Suite. De Forecasting module stelt scenario’s op voor wat komen gaat. Het machine learning algoritme combineert daarvoor branche- en bedrijfsspecifieke data. Op basis van de scenario’s kun je in de juiste capaciteit voorzien.

Capacity Management

De eerste stap op weg naar een gedetailleerde planning. Deze module helpt je om de forecasts uit te werken tot een capaciteitsplan, inclusief kostenoverzicht en budgettaire vereisten. Zo weet je wat je later nodig hebt – en heb je tijd om te anticiperen.

Forecast base
Forecast req
Min
Max
Capacity

Pool Management

Matcht het capaciteitsplan met de mogelijkheden van je team? Pool Management helpt je om concreet te voorzien in uren en skills. Met de informatie uit deze module, geef je richting aan recruitmentactiviteiten, plan je trainingen in en bepaal je de doorstroom van talent.

Scheduling

De laatste stap in het planningsproces: scheduling. Stratex voorziet in dynamische individuele roosters. Schetsmatig vanuit de forecasts, steeds preciezer naarmate werkdagen naderen. Gedetailleerde en up-to-date roosters bieden medewerkers duidelijkheid.

Adherence

Met de Adherence module weet je precies hoe de werkdag verloopt. Je ziet live wat zich afspeelt: hoe het werkaanbod zich ontwikkelt en hoe medewerkers hun tijd besteden. Dit complete beeld stelt je in staat om in het moment bij te sturen om de capaciteit optimaal te benutten.

Reporting

Kijk terug op basis van cijfers en feiten. Binnen de suite beschik je over multi-level statistieken, die je helpen met het evalueren van teams, medewerkers en prestaties. Tegelijk voedt deze informatie de module Forecasting. Zo ontstaat een continu verbeteringsproces: elke cyclus maakt je forecasts nauwkeuriger.

Stratex App

Lekker werken en verder zo min mogelijk gedoe. Je medewerkers zullen de Stratex App waarderen. Beschikbaarheid doorgeven, shifts ruilen met collega’s en verlof vragen: het is zo gedaan.

WFM suite:

Ongekende forecasting

De uitgebreidste datasets voor de nauwkeurigste forecasts.

Oog voor de pool

Houd het team compleet, schep ruimte voor talenten.

Tevreden medewerkers

Makkelijk werktijden afstemmen en roosters bekijken in de app.

vraag een demo aan

Via dit formulier komen we graag met je in contact. Allereerst zijn we benieuwd naar je ervaringen op het gebied van workforce management. En geven je graag een beeld van onze software. In gesprek verkennen we de mogelijkheden voor een waardevolle samenwerking. De demo duurt ongeveer een uur. We bellen je zsm om een afspraak te maken.

Dank je voor je aanmelding! Je krijgt een e-mail ter bevestiging.
Er ging iets fout bij het versturen.

Hechte samenwerking

StrateX WFM experts hebben een zeer open werkhouding, we werken zij aan zij in een echt partnership. Dit zorgt ervoor dat we het maximale uit het product halen voor onze klanten, omdat we continu vooruitgang boeken.

Nico Vos

WFM manager Noordhoff

Deze partijen werken met onze software:

Boek een demo