Software vanuit de praktijk.
Voor StrateX is workforce management dagelijkse praktijk. Onze ervaring op de werkvloer drijft de ontwikkeling van StrateX software. Midden in het werkveld voorzien we veranderingen en ontdekken we mogelijkheden. Inzichten die we rap vertalen naar digitale oplossingen.

Zes modules, één geheel 

Kies voor de modules die je nodig hebt of ga voor de complete suite. Je profiteert van state-of-the-art software waarmee je snel aan de slag kunt. Cloud-based, dus up-to-date zonder omkijken en overal toegankelijk. Gehost bij eersteklas datacenters: snelle verbindingen, optimaal beveiligd. Met API connectiviteit voor integratie met andere software.

forecasting

StrateX forecasting benut interne data, gegevens uit de branche en bedrijfsspecifieke drivers. Op basis hiervan stelt het zelflerende algoritme lange termijn scenario’s op. Data uit de daaropvolgende planningscyclus wordt weer gebruikt, om zo de scenario’s steeds accurater te maken.

Capacity planning

In de planning komen scenario’s samen met doelstellingen en budgetten. Deze module maakt de complexe berekening die daar bijhoren. De uitkomsten krijgt je op het gewenste detailniveau gepresenteerd, zodat je binnen het team de afstemming kunt bepalen.

Pool management

Anticipeer op wat komen gaat, zodat je op tijd de juiste skills in huis kunt halen. Werven, trainen of inhuren? Deze module analyseert doorlopend je talent pool: samenstelling, behoefte en verloop.

Scheduling

De scheduling module zorgt voor precieze invulling van shifts. Op de juiste momenten worden vaardigheden en middelen beschikbaar gemaakt. Aan de hand van simulaties kom je tot opties, zodat je snel kunt schakelen als het nodig is.

Realtime adherence

De realtime adherence module zorgt voor heldere communicatie tussen trafficers, agents en supervisors. Aan de hand van trackinggegevens, gepresenteerd op een overzichtelijk dashboard, kunnen zij in het moment aandachtspunten signaleren en beslissingen nemen.

Reporting

Hoe is een planningscyclus verlopen? De reporting module biedt gedetailleerde managementinformatie, opgemaakt in overzichtelijke grafieken. Je krijgt inzicht tot in de details, zoals de coachingsbehoefte van een medewerker. Reporting data wordt benut als input voor de forecasting module, om voorspellingen steeds nauwkeuriger te maken.

StrateX app

De gebruiksvriendelijke app geeft medewerkers complete duidelijkheid over shifts. Het rooster inzien, beschikbaarheid aangeven en shifts ruilen: de app geeft alles foutloos door aan het systeem en het kost medewerkers geen enkele moeite.

Passende oplossing die blijft groeien

Kies voor een oplossing afgestemd op je doelgroep, medewerkers, processen en doelstellingen. Profiteer van slimme algoritmes om de arbeidskracht van jouw organisatie naar een hoger plan tillen. De beloning? Steeds efficiëntere customer service en steeds meer tevreden klanten.

jeroen & teja
business development managers
Vraag een demo aan!