StrateX en Orenda zijn voortaan één!

Ruim een jaar geleden zijn StrateX en Orenda samen een partnership aangegaan. We hebben mooie opdrachten vervuld met onze gezamenlijke propositie Orendex. Met een gedeelde visie over purpose driven ondernemen zijn wij de samenwerking begonnen. Inmiddels weten we dat we erg goed bij elkaar passen en daarom zijn we blij dat Adjan en Arshad officieel bij ons aansluiten.

"Het is voor ons dan ook niet meer dan logisch dat hun bestaande dienstverlening en de bijbehorende proposities van Orenda en Orendex, een plek krijgen bij StrateX. We breiden hiermee onze dienstverlening voor klanten verder uit en zijn ervan overtuigd dat we hiermee een sterker portfolio neerzetten." zegt Sulaiman Tariq, CEO van StrateX

Adjan en Arshad lichten het nog even toe in hun eigen woorden:

"4 jaar geleden hebben wij Orenda opgericht om organisaties te helpen meer vanuit betekenis te gaan werken. Orenda bouwt purpose gedreven florerende organisaties, waarbij de verbinding tussen mensen centraal staat. In de afgelopen 4 jaar hebben wij mooie projecten gedaan, maar zijn wij ook steeds op zoek geweest naar een manier om onze impact te vergroten. 

Wij zien dat organisaties steeds meer vanuit purpose willen gaan werken maar er vaak niet de tijd of middelen voor hebben. 

Een jaar geleden raakten wij aan de praat met Sulaiman, oprichter van StrateX, en vonden we elkaar meteen op onze gedeelde purpose. Sulaiman heeft 3 jaar geleden StrateX opgericht om mensen een kans te geven hun talent te ontwikkelen. Het vrijmaken van (verborgen) talenten geeft mensen vleugels. StrateX zet deze ontketende kracht in op het sterk verbeteren van het planningsproces. Dit geeft de ruimte en de rust in organisaties om meer vanuit betekenis te gaan werken. 

Wij geloven in de gecombineerde kennis en ervaring van Orenda en StrateX en hebben daarom besloten om onze dienstverlening onder de vlag van StrateX voort te zetten. Hiermee zijn we nog beter in staat om het verschil te maken voor onze klanten. Zo ontstaat er een unieke combinatie van slimme AI gedreven technologie en organisatieveranderaars waarmee wij organisaties kunnen helpen de transitie naar betekenis gedreven werken te versnellen. Met onze technologie vergroten wij het voorspellend vermogen van organisaties, waardoor tijd en middelen vrijkomen om te focussen op wat er echt toe doet. Onze organisatieveranderaars helpen daarna deze tijd en middelen betekenisvol in te zetten."

Nieuwsgierig hoe we dat op schaal doen? Graag lichten we dat in een korte koffie of thee afspraak toe; fysiek of virtueel. Doe een voorstel voor een afspraak en we ontmoeten je graag! Arshad Shamsi (arshad@stratex.nl / +31 657 764 559) en AdJan Brouwer (adjan@stratex.nl / +31 653 212 969) 

Nu is het officieel: Arshad Shamsi en Adjan Brouwer zijn onderdeel van StrateX!

nieuw op onze blog