StrateX & Interim2day bundelen krachten 

Nog breder aanbod van specialisten voor klantcontact organisaties

Sinds juni 2021 werken wij nauw samen met Interim2day. Hierdoor hebben wij een nóg breder aanbod van specialisten in klantcontact. 

Welke specialist in een klantcontactorganisatie je ook nodig hebt, van agent, tot planner, analist en (senior)manager of consultant: samen hebben wij de juiste mensen en expertise voor je. 

Hierbij maakt het niet uit via wie je ons benadert: we gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw organisatie.


Compleet aanbod specialisten voor klantcontact organisaties

Als organisatie/afdeling op het gebied van klantcontact heb je behoefte aan flexibiliteit en aan uiteenlopende specialisten. Zowel StrateX als Interim2day hebben deze specialisten, beiden vanuit een nét andere expertise. Zo vullen we elkaar goed aan:

  • StrateX heeft een breed aanbod van Workforce Management professionals (zoals forecasters, planners, traffic managers, analisten), maar ook operational medewerkers en managers, business intelligence professionals en business consultants.
  • Interim2day heeft o.a. commercieel en operationeel (senior) interim-management op het gebied van klantcontact in brede zin.

Daarnaast ben je een stuk efficiënter met StrateX WFM Suite Software, waar nu ook van Interim2day hun voordeel mee kunnen doen.

One-stop-shop voor alle klantcontact expertise

Door onze intensieve samenwerking hebben we alle expertises bij elkaar en maken we gebruik van elkaars netwerk. Dat is direct in het voordeel van de vele organisaties waar we voor werken. Die hebben een one-stop-shop voor alle professionals en expertise. Of dat nu via Interim2day is of via StrateX.

‘Samen voorzien we in een compleet aanbod voor klantcontact organisaties in de breedste zin des woords. Wanneer je op zoek bent naar een goede kandidaat voor een opdracht, kun je zowel bij StrateX als bij Interim2day terecht voor elkaars diensten en netwerk.’

Sulaiman Tariq, StrateX

Waarom Interim2day?

Interim2day heeft ruim 20 jaar ervaring met commercieel en operationeel interim-management in de klantcontact branche. . We liggen volledig in elkaars verlengde en daar profiteren opdrachtgevers van. De eerste opdrachten zijn al ingevuld. Jan de Zeeuw, Interim2day: ‘Je ziet meteen dat het effect heeft.’

‘Ik hoef nu geen aanvragen voor WFM-opdrachten meer naast me neer te leggen, omdat ik die professionals niet in mijn netwerk heb. Andersom hoeft StrateX dat niet meer te doen met bijvoorbeeld senior management aanvragen. Onze klanten profiteren hier direct van.’

Jan de Zeeuw, Interim2day

Wil je weten wat we voor je kunnen doen?

Wil je meer weten over onze diensten? Wij leren je graag kennen en komen graag eens langs.

  • Maak gebruik van de expertise van meer dan 70 ervaren professionals Workforce Management professionals en klantcontact consultants?
  • Wees verzekerd van de beste professionals die voor jou werken.
  • Kom meer te weten over onze vernieuwende WFM die je direct efficiency oplevert.

Samenwerken met StrateX levert je veel op en voelt dichtbij en persoonlijk. 

Neem contact op, we nemen graag de tijd voor je.

Check de website van Interim2day.

Lees ons artikel op LinkedIn.

nieuw op onze blog